Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 
 • Licht Uitvaartzorg

  Ieder mens is uniek in karakter, emoties, denken, doen & wensen

 • Licht Uitvaarzorg

  Een uitvaart waar je troost uit kunt putten

 • Licht Uitvaartzorg

  Een herinnering is een vorm van ontmoeting

 • Licht Uitvaartzorg

  Als iets liefs je verlaat, blijft de liefde

Welkom bij Licht Uitvaartzorg

Een overlijden van een dierbare is een zeer ingrijpende en emotionele gebeurtenis. Juist dan zijn persoonlijke aandacht, betrokkenheid, begrip, extra zorg en een luisterend oor belangrijke onontbeerlijke aspecten.

Wij begeleiden u stap voor stap bij het regelen van de uitvaart en om invulling te geven aan de afscheidsplechtigheid. Niet alles hoeft op één dag te worden beslist. Waar meer tijd voor is, dáár nemen we ook meer tijd voor. Wij dragen suggesties aan zodat u bewuste en weloverwogen keuzes kunt maken.

Voorgesprek aanvragen

Kostenbegroting aanvragen

Het Laatste Nieuws van Licht Uitvaartzorg

Hier kunt u het laatste nieuws van én over Licht Uitvaartzorg volgen. Houd deze pagina dus goed in de gaten en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Contact

Heeft u naar aanleiding van uw bezoek aan onze website nog vragen? Wilt u vrijblijvend een kostenbegroting aanvragen? Of met ons kennismaken? 

Contact

Wat kunnen wij voor u betekenen?

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren