Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Recensies over Licht Uitvaartzorg

Laat hier uw recensie achter

 
 

Jenneke de Sain

Sonja Klozing van Licht uitvaartverzorg heeft vanaf het eerste moment perfect aangevoeld hoe het overlijden en de uitvaart het beste kon worden geregeld. Ze luisterde goed, voelde de sfeer perfect aan en wist tijd en ruimte te bieden om tot de beste oplossingen te komen. Tegelijkertijd pakte ze het initiatief en nam ons mee in de organisatie. En dit alles in een zeer prettige samenwerking. Kortom een uitstekende uitvaartverzorger, zowel in de onderlinge afstemming en gesprekken als in de organisatie van alle aspecten van de uitvaart.

Ria Oranje-Koene

 Sonja Klozing en Sonja van Charldorp hebben de uitvaart van mijn moeder verzorgd. Er is goed geluisterd naar onze wensen en ook meegedacht. Wij hebben alles als zeer prettig ervaren. Een verdiende 10!

Mw. B. Koornneef

Toen mijn man overleed was er zoveel verdriet. Je weet eigenlijk niet wat je moet doen.
Drie jaar ervoor was mijn zwager overleden. Op het rouwbezoek zijn wij in contact gekomen met de Sonja van Licht Uitvaartzorg. Sonja begeleidde de familie met zoveel respect en liefde.
Mijn man toen ook al ziek, heeft toen een kaartje gevraagd, deze bewaarde hij in zijn portemonnee.
Hij vertelde bij thuiskomst dat deze mensen zulke professionals waren.
Op het moment dat wij moesten bellen dacht ik ineens aan dat kaartje. Die nacht hebben wij contact opgenomen met Sonja. Wij wilden graag dat mijn man naar huis kon de andere dag.
Sonja die ons daarin begeleidde heeft het kunnen realiseren en om drie uur was mijn man thuis. Dat was wat hij graag wilde. Met veel respect is hij ook thuis verzorgd door Licht Uitvaartzorg.
Wij mochten bellen, al was het midden in de nacht. Zij stonden voor ons klaar.
Ook het uitzoeken van de rouwkaarten, de kist, geen opdringerigheid.
De dag van de begrafenis zijn wij zo mooi en respectvol begeleid
Ook erna nog zoveel contact geweest.
Wij zijn erg tevreden, heel tevreden met Licht Uitvaartzorg.

Prudent de Neve

Sonja en Byanca, nogmaals hartelijk dank voor jullie goede en fijne zorg.
Jullie hebben ons, mijn schoonmoeder en onze kinderen een heel warm en toch fijn gevoel gegeven in deze onwerkelijke tijd. Jullie maken deze zware tijd dragelijk. De manier waarop is erg bijzonder. Op de juiste momenten er zijn, alles regelen en verzorgen. Vandaag toch een mooie dag voor zo een verdrietig afscheid.

Hans Steenhuis

Door Sonja en Byanca heb ik een hele mooie uitvaart voor mijn moeder kunnen regelen. Het persoonlijke contact en de steun die Sonja en Byanca geven is geweldig. Ze nemen echt de tijd voor je in zo een moeilijke tijd en dat merk je aan alles!.

Familie Jansen

Sonja heeft de uitvaart van onze vader begeleid. Er was ook veel aandacht voor de kleinkinderen. Wij hebben de begeleiding als bijzonder prettig ervaren.

Edwin Hakkennes

Sonja heeft de uitvaart van mijn vader verzorgd. Wij zijn zeer tevreden over de manier van begeleiden. Niets is teveel en alles is naar tevredenheid geregeld.

Anoniem

Wij zijn heel vakkundig en ook heel vriendelijk en zorgzaam begeleid. Heel veel dank hiervoor.

Sanne en Tim

Wat een geweldig mens is Sonja. Ze wist precies de juiste afstand te bewaren, dichtbij genoeg om een echte steun te zijn in deze zware periode, maar tegelijk wist ze op de juiste momenten ons de ruimte te geven die we nodig hadden. Ze gaf ons advies waar nodig en als een soort surrogaat moeder ontfermde ze zich over ons en over onze dochters. Door haar kunnen we terugkijken op een hele bijzondere week waarin we op zeer persoonlijke wijze afscheid konden nemen van ons oudste kind. Een echte rots in de branding, een lichtpuntje in een hele donkere tijd.

Coby van Rutten-Verheul

In één woord te omschrijven: Perfect. Marian en Sonja hebben na de uitvaart van mijn vader ook nu weer de uitvaart van mijn man tot in de puntjes verzorgd. Zij nemen alle tijd voor je en stralen rust uit. Na de uitvaart zijn er veel zaken te regelen en ook met deze zaken konden wij bij hun terecht. Dankjewel.

Marianne Lobelle Lobelle - Peters

 Zeer betrokken, professioneel en alles ging zoals we hadden afgesproken. Wij zijn zeer tevreden over Licht uitvaartzorg.

Bets Wubben

Een dikke 10 voor Licht uitvaartzorg! Zeer persoonlijk en betrokken. Zeker aan te bevelen.

Riet Verbruggen-van Eijk

Toch nog vrij onverwacht is mijn man na 62 jaar huwelijk overleden.
Op aanraden van mijn buurvrouw heb ik Licht Uitvaartzorg gebeld en is Marian diezelfde avond nog gekomen. We hebben samen veel gesproken en Marian heeft alles geheel naar wens geregeld. Heel fijn want je gedachten zijn heel ergens anders.
Bij de crematieplechtigheid heeft Marian namens mij, mijn dochter, schoonzoon en kleinzoon heel mooi gesproken.
Marian, heel hartelijk bedankt voor de fijne en warme manier waarop je alles geregeld hebt.
Lieve groeten,
Riet,
Loes & John,
Diego.

Trees, Jolanda en Paul

Toen mijn vader overleed wilden wij graag een persoonlijke en warme uitvaart voor hem en hebben wij contact opgenomen met Sonja Klozing van Licht Uitvaartzorg. Een goede keuze………. Alles was bespreekbaar met steeds veel respect voor onze wensen. Aandacht voor details en veel voor ons geregeld zonder op een “hinderlijke” manier aanwezig te zijn. Geen enkele keer het gevoel gehad dat we een nummer waren en alles afgeraffeld moest worden. Na afloop van de crematie veel complimentjes gekregen, met name over het zelf naar binnen dragen van mijn vader en het aansteken van de kaarsen om zo mijn vader voor de laatste keer in het “licht” te zetten. Dankjewel Sonja, mijn vader zou zeggen: “Je hebt het goed gedaan!”. Warme groet, Jolanda en Paul.

Conny de Neef

Toen mijn moeder overleed hebben we Marian en Sonja gebeld om de uitvaart te regelen en ons te begeleiden.
Mijn moeder was een speciale vrouw, dus moest de uitvaart ook speciaal worden. Haar grote passie was stijldansen. Dit heeft ze gedaan tot haar 92ste jaar. Dus dit moest zeker terugkomen tijdens haar uitvaart.
In het gesprek met Marian kwamen veel herinneringen naar boven en kwam zij met veel ideeën, zoals de rouwkaart met de foto van de dansschoenen van mijn moeder. Dat was een mooi begin.
Als ik vragen had, het maakte niet uit welke, iedere vraag werd netjes beantwoord. Een uitvaart is altijd een emotionele dag met veel verdriet, maar door de goede zorg en begeleiding van Marian is deze dag een hele mooie geworden.
Voor mij houdt dat dus in dat deze herinnering een mooi en warm plekje in mijn hart heeft gekregen. Daarom wil ik Marian hartelijk bedanken voor alle steun en verzorging van de speciale uitvaart van mijn moeder.
Conny de Neef

Claire

Sonja, van Licht Uitvaartzorg heeft de uitvaart van mijn oma verzorgd. Zij overleed ’s nachts in het ziekenhuis. Op zo’n moment komt er erg veel op je af. Gelukkig weet Sonja precies wat er moet gebeuren en neemt ze veel taken uit handen zonder dat je de controle kwijt bent. We kregen alle ruimte om het te doen zoals wij wilden, maar dan met de ervaring en expertise van Sonja. De kleine dingen die wij vergaten (ook tijdens de ceremonie), wist zij vlekkeloos te ondervangen. Zeer professioneel en heel persoonlijk. Hierdoor is het, hoe moeilijk ook, een prachtig afscheid geworden.

Els Speet

Beste Marian en Sonja,
Ik wilde ook onze ervaringen over de crematie van Loek, met de kinderen en kleinkinderen delen, wij hebben het positief ervaren, de begeleiding was warm en hartelijk, ook vonden wij dat er rust uit ging van Marian, niet te overhaast, ze dacht met ons mee, zodat we niets konden vergeten. Fijn om zulke mensen om je heen te hebben het is al moeilijk genoeg.
Heel hartelijk bedankt daarvoor en ik zal tegen iedereen zeggen dat jullie uitvaartbegeleiding klasse is.
Groetjes van Els Speet.

Kees, Yvonne en Katinka

Mijn vrouw/onze moeder overleed plotseling in het verpleeghuis aan een hartstilstand. Het was al te laat, we hebben haar niet meer kunnen spreken. Je moet dan direct een uitvaartbegeleider benaderen. Daar staat je hoofd dan echt niet naar en we hadden daar nog nooit over nagedacht. We kennen Marian persoonlijk, dus hebben we haar uitvaartbedrijf ingeschakeld. Sonja en Marian hebben alle zorg uit handen genomen en goede adviezen gegeven. Ook heeft Marian gezorgd dat onze (klein)zoon toch afscheid durfde te nemen. Achteraf vond hij het helemaal niet eng om oma te zien en was hij blij dat hij dit toch gedaan had. Verder was alles tot in de puntjes verzorgd. Het is een gedenkwaardige dag geworden. Wij denken er met een warm en goed gevoel aan terug. Bedankt! Wij kunnen deze uitvaartzorg iedereen aanbevelen.

Esther van der Linden

Wij hebben de begeleiding van Sonja als zeer prettig ervaren. In alle rust werden alle te nemen stappen voor ons in kleine stapjes aangeboden. Wij bevelen Licht Uitvaartzorg van harte aan.

Familie Van der Salm

Sonja heeft het zo geweldig gedaan! Wij hadden nog wel wat wensen maar ze zorgde er altijd weer voor dat het perfect was. En nu na de crematie stuurt of brengt ze altijd antwoord en oplossingen wanneer wij haar iets vragen.

Petra Greeve

Wij hadden alle dagen dezelfde contactpersoon. Dat was heel fijn en rustgevend. Sonja paste precies bij ons. We konden alles vragen en zeggen. Ook was het bijzonder fijn om niet alles op 1 dag te hoeven regelen. Eerst het noodzakelijke en daarna stapje voor stapje de rest. Ze was prima bereikbaar voor overleg via mobiel of mail. Al met al een hele fijne, rustige kundige dame die ons veel uit handen nam en waar we alle vertrouwen in hadden.

Familie Kole

 Sonja en Marian hebben de uitvaart van mijn man/vader verzorgd. Wij zijn heel erg blij dat wij voor hen hebben gekozen. Zij hebben alles tot in de puntjes uitstekend en op een fijne manier geregeld, hun ongemerkte aanwezigheid tijdens de afscheidsdienst was erg prettig. Sonja voelde in de diverse gesprekken die wij met haar hebben gehad goed aan wat wij wilden en bedoelden, waardoor de uitvaart en alles eromheen heel persoonlijk, warm en vlekkeloos is verlopen.

Wim van Santen

Superlatieven zijn moeilijk te omschrijven. In de periode dat mevrouw Klozing bij ons was heb ik, mijn kinderen en kleinkinderen “SONJA” Klozing ervaren als één van ons. Naast het noodzakelijke zaken doen, was zij voor ons een warme persoonlijkheid. Uit wat wij vroegen bleek vooral dat ze niets vervelend vond en zeer veel voor ons heeft gedaan. Wij zijn haar veel dank verschuldigd.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren