Op deze pagina leest u reacties die we hebben mogen ontvangen van nabestaanden die wij hebben begeleid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Vincent en Tinka in Gastenboek

  Lieve Sonja en Marian,

  We willen jullie nogmaals bedanken voor alle hulp en steun die jullie ons gegeven hebben. En wat zijn wij trots op het afscheid dat we Nova hebben gegeven.

  Vincent, Tinka en de kids

 • Familie Kole in Gastenboek

  Sonja en Marian hebben de uitvaart van mijn man/vader verzorgd. Wij zijn heel erg blij dat wij voor hen hebben gekozen. Zij hebben alles tot in de puntjes uitstekend en op een fijne manier geregeld, hun ongemerkte aanwezigheid tijdens de afscheidsdienst was erg prettig. Sonja voelde in de diverse gesprekken die wij met haar hebben gehad goed aan wat wij wilden en bedoelden, waardoor de uitvaart en alles eromheen heel persoonlijk, warm en vlekkeloos is verlopen.

 • Kees, Yvonne en Katinka in Gastenboek

  Mijn vrouw/onze moeder overleed plotseling in het verpleeghuis aan een hartstilstand. Het was al te laat, we hebben haar niet meer kunnen spreken. Je moet dan direct een uitvaartbegeleider benaderen. Daar staat je hoofd dan echt niet naar en we hadden daar nog nooit over nagedacht. We kennen Marian persoonlijk, dus hebben we haar uitvaartbedrijf ingeschakeld. Sonja en Marian hebben alle zorg uit handen genomen en goede adviezen gegeven. Ook heeft Marian gezorgd dat onze (klein)zoon toch afscheid durfde te nemen. Achteraf vond hij het helemaal niet eng om oma te zien en was hij blij dat hij dit toch gedaan had. Verder was alles tot in de puntjes verzorgd. Het is een gedenkwaardige dag geworden. Wij denken er met een warm en goed gevoel aan terug. Bedankt! Wij kunnen deze uitvaartzorg iedereen aanbevelen.

1 8 9 10