Op deze pagina leest u reacties die we hebben mogen ontvangen van nabestaanden die wij hebben begeleid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Sanne en Tim in Gastenboek

  Wat een geweldig mens is Sonja. Ze wist precies de juiste afstand te bewaren, dichtbij genoeg om een echte steun te zijn in deze zware periode, maar tegelijk wist ze op de juiste momenten ons de ruimte te geven die we nodig hadden. Ze gaf ons advies waar nodig en als een soort surrogaat moeder ontfermde ze zich over ons en over onze dochters. Door haar kunnen we terugkijken op een hele bijzondere week waarin we op zeer persoonlijke wijze afscheid konden nemen van ons oudste kind. Een echte rots in de branding, een lichtpuntje in een hele donkere tijd.

 • Coby van Rutten-Verheul in Gastenboek

  In één woord te omschrijven: Perfect. Marian en Sonja hebben na de uitvaart van mijn vader ook nu weer de uitvaart van mijn man tot in de puntjes verzorgd. Zij nemen alle tijd voor je en stralen rust uit. Na de uitvaart zijn er veel zaken te regelen en ook met deze zaken konden wij bij hun terecht. Dankjewel.

 • Marianne Lobelle Lobelle - Peters in Gastenboek

  Zeer betrokken, professioneel en alles ging zoals we hadden afgesproken. Wij zijn zeer tevreden over Licht uitvaartzorg.

 • Bets Wubben in Gastenboek

  Een dikke 10 voor Licht uitvaartzorg! Zeer persoonlijk en betrokken. Zeker aan te bevelen.

 • Annelies Plugge-Dekkers in Gastenboek

  Licht Uitvaartzorg heeft mij begeleid bij de uitvaart van mijn man. Ik kan niets anders zeggen, dan dat alles uitstekend was verzorgd.