Uw begeleider Sonja

“Ik wil u bijstaan van mens tot mens.”

“Niets is zo moeilijk als afscheid nemen van een geliefd persoon. Het is een proces vol verdriet, machteloosheid en onzekerheden. Bij het overlijden van dierbaren in mijn directe omgeving heb ik ervaren hoe belangrijk het is om op je eigen wijze afscheid te kunnen nemen.

Ieder mens is uniek in karakter, emoties, denken, doen en wensen. Ik neem dan ook alle tijd om naar u te luisteren en ideeën aan te reiken, zodat u bewuste keuzes kunt maken. Hierbij kunnen de kleinste dingen het verschil maken en heel waardevol zijn.

Ik ervaar het keer op keer als een bijzonder voorrecht om nabestaanden bij te staan bij zo’n ingrijpende gebeurtenis als het verlies van een geliefde. Ik wil u bijstaan van mens tot mens.”

Sonja Klozing

Uw begeleider Byanca

“Ik loop een stukje mee …”

Als verpleegkundige en moeder heb ik altijd met hart en handen gewerkt. Troosten en aanpakken. Luisteren en doen. Zijn en organiseren. Door volledige betrokkenheid bij het verlies en de nabestaanden kom ik tot creatieve en zeer persoonlijke vormgeving van het afscheid van een dierbare. Uit eigen ervaring weet ik hoe waardevol de herinneringen aan de dagen van afscheid uiteindelijk zijn.

Ik wil er van mens tot mens zijn. Ik ondersteun en verzorg, daar waar het donker is geworden door een beetje licht te brengen.
Ik loop een stukje mee in deze fase van rouw en verlicht wat even te zwaar is door het samen te dragen. Ik geef graag praktische ondersteuning tijdens de dagen van afscheid en creëer samen liefdevolle herinneringen die in het hart van de nabestaanden voortleven.

 

Byanca Beyersbergen van Henegouwen – van der Spek