Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Uitvaart voor kinderen

Als u onverhoopt te maken krijgt met de dood van uw (ongeboren) kind komt u voor een aantal emotionele beslissingen te staan. Zonder dat u het wilt moet u gaan nadenken over de uitvaart. Wij gaan samen met u op pad om op een persoonlijke wijze afscheid te nemen.

Wanneer u weet dat uw kind gaat overlijden is er de mogelijkheid om van tevoren na te denken over het afscheid dat komen gaat. Er kunnen dan allerlei vragen bij u opkomen en misschien heeft uw kind zelf vragen of ideeën over het komende afscheid. Wij staan er voor open om dit in een persoonlijk gesprek of telefonisch of per e-mail te bespreken.

Het is belangrijk om broertjes, zusjes, klasgenoten en andere kinderen die dicht bij uw kind staan bij het afscheid te betrekken.

Bezoek onze website Licht kinderuitvaart

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren