Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Uitvaart voor Volwassen

Na een overlijden

Nadat een arts de overlijdensverklaring heeft ingevuld en afgegeven, kunt u contact met ons opnemen. U kunt ons dag en nacht bereiken. U kunt aangeven wanneer u wilt afspreken. Dit kan direct zijn of op een later moment. Misschien wilt u nog even tijd nemen om stil te staan bij de gebeurtenis en uw emoties. In het eerste gesprek komt u niet direct voor alle keuzes te staan. Eerst nemen wij de tijd om samen stil te staan bij deze verdrietige en emotionele gebeurtenis.

De eerste noodzakelijke zaken

In alle rust nemen wij alleen de noodzakelijke eerste stappen met u door. Wij vragen naar de wensen en voorkeuren van de overledene en u. Allereerst bespreken wij de laatste verzorging van de overledene en waar u uw dierbare wilt opbaren. Ook komt u op dat moment voor de keuze van crematie of begrafenis te staan, waarbij wij met u de dag, tijd en locatie bespreken. Vervolgens komt de rouwkaart aan de orde. Wij ondersteunen u bij al deze zaken met advies en suggesties.

Afscheidsplechtigheid

In de dagen die volgen zal de uitvaartbegeleidster samen met u de afscheidsplechtigheid vorm gaan geven. Hierbij is het belangrijk dat u weet wat alle mogelijkheden zijn. U kunt beter nee zeggen tegen suggesties, dan wanneer u denkt: wanneer ik dat geweten had, dan zou ik dat graag gewild hebben. Wij zullen u dus terzijde staan met advies en suggesties.

Neem contact op

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren