Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Kosten van een uitvaart

De kosten van een uitvaart zijn afhankelijk van de keuzes die worden gemaakt. Licht Uitvaartzorg biedt voor ieder budget mogelijkheden. Wij vinden het van belang dat wensen, mogelijkheden en budget in balans zijn, óók bij een uitvaart.

Licht Uitvaartzorg heeft geen financieel belang bij de keuzes die u maakt. Voor onze werkzaamheden berekenen wij een basistarief. De kosten die door derden worden berekend, zoals begrafenis- of crematiekosten, rouwkaarten, rouwvervoer en dergelijke, worden zonder provisie aan u doorberekend.

Wij vinden het belangrijk dat de kosten transparant zijn zodat u weet waar u aan toe bent. Om die reden krijgt u zo snel mogelijk een zo nauwkeurig mogelijk kostenoverzicht van ons.

Meer weten?

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren