Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Partners van Licht Uitvaartzorg

In Memoriam Uitvaartbloemist

Uitvaartbloemist In Memoriam is uw specialist in uitvaartbloemen. Onze arrangeurs zijn allen toegerust om u te helpen bij het realiseren van een passend bloemenafscheid. Wij bieden u een ruim assortiment hoogwaardig rouwbloemwerk, zoveel als mogelijk gemaakt van duurzaam geteelde bloemen.
www.uitvaartbloemistinmemoriam.nl

Straver Mobility

Straver Mobility uit Gouda is al meer dan 50 jaar specialist in het verzorgen van kwalitatief hoogstaand staatsievervoer. U treft bij ons de grootste veelzijdigheid in uitvaartmobiliteit aan.
www.stravermobility.nl

Daglief Rouwkaarten

Via de ontwerptool van Daglief kunt u een keuze maken uit meer dan 700 voorbeeldontwerpen voor rouwkaarten. Wilt u een eigen foto gebruiken of liever starten met een blanco kaart klik dan op een van de banners hieronder.
www.daglief.nl

AR Video

In het verdriet van het moment, gaan veel zaken langs u heen rondom een uitvaart. Terwijl juist een waardig en respectvol afscheid een waardevol element vormt in de rouwverwerking. Het vastleggen van hetgeen voor, tijdens en na de crematie of begrafenis plaatsvindt, betekent daarom voor veel mensen een belangrijke steun. Wij hebben jarenlange ervaring in het respectvol en zo onopvallend mogelijk vastleggen van uitvaarten.
http://www.terugkijkenopeenpassendafscheid.nl/

Boy Hazes Fotografie

Afscheidsfotografie is een bijzondere tak in de fotografie. Op deze site leest u informatie over mijn werkzaamheden als afscheidsfotograaf. Helaas is het nog niet vanzelfsprekend dat een fotograaf beelden maakt van indrukwekkende momenten zoals een uitvaart, of een afscheid zoals ik het zelf liever noem. Ik hoor nog te vaak, achteraf: “had ik het maar geweten” of “ik wist niet dat er afscheidsfotografen bestaan”.
www.boyhazes.nl

Moments of Memory Fotografie

Afscheid nemen van iemand van wie u houdt is zwaar. Het is een emotionele tijd en u beleeft alles in een roes. Foto’s kunnen u helpen om te herinneren en opnieuw te beleven. Het is een beeldverhaal waarin het afscheid van de overledene centraal staat en herinneringen en sfeer vastgelegd worden. De wijze waarop dat gebeurt is aan u.
www.momentsofmemoryfotografie.nl

Silent Stones

Afscheid nemen van een dierbare is een uiterst emotioneel moment. Er volgt een intense periode van rouw en gemis, maar ook van herinneren en gedenken. 
Silent-Stones uit Rotterdam adviseert u graag bij het op een passende en mooie manier herdenken van uw dierbare.
www.silent-stones.nl

Digitale Nazorg

Wil jij (weer) kunnen beschikken over mooie en persoonlijke herinneringen, noodzakelijke informatie voor de afwikkeling van diverse zaken of dierbare data op defecte apparatuur? Is er sprake van een ongeluk of ramp of zijn er vragen na een overlijden? Digitale Nazorg is sinds 2013 uitgegroeid tot hét kenniscentrum met expertise op het gebied van innovatieve en technische oplossingen bij de digitale nalatenschap, online erfenis en dierbare data.
www.digitalenazorg.nl

Ontruimingsdeal

Ontruimingsdeal is DE specialist in ontruiming in heel Nederland. Ondanks dat we landelijk actief zijn, zijn we vooral actief in de omgeving van Rotterdam, Den Haag en het Westland. We zorgen ervoor dat een woning of bedrijf binnen 1 dag bezemschoon is opgeleverd en klaar is voor de eindinspectie. Wij hebben altijd voldoende mankrachten en de juiste materialen beschikbaar om iedere klus te klaren.
www.ontruimingsdeal.nl

Wikkelgoed

Een zachte uitvaart!
In een lijkwade gewikkeld is een overledene benaderbaar, dichtbij en zacht.
Dit maakt het nemen van afscheid persoonlijker.
www.wikkelgoed.nl 

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren